top of page

Volwassenenfonds Sport & Cultuur 

Iedere volwassene moet kunnen sporten of meedoen aan culturele activiteiten. Dat is het motto van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Ook wij vinden dit belangrijk, daarom is Budget Safe aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

 

Volwassenen die leven rond het bestaansminimum kunnen lid worden van een sportvereniging of culturele instelling. 

Wilt u graag meedoen aan een culturele of sportieve activiteit, maar kunt u dit niet betalen? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur kan helpen. Dit fonds voor volwassenen vanaf 18 jaar helpt het betalen van de contributie/het lesgeld voor een sport of culturele activiteit wanneer u dit zelf niet kunt. U kunt bijvoorbeeld lid worden van een sportclub of aan dans, muziek, theater of iets anders creatiefs doen. Met de bijdrage uit het fonds kunt u een jaar lang meedoen. Mocht het nodig zijn, dan kan er een extra aanvraag gedaan worden voor spullen zoals kleding of de huur van een instrument.

Zo kunt u meedoen

Het Volwassenfonds Sport & Cultuur werkt met intermediairs. Het is niet mogelijk om zelf een aanvraag in te dienen.

Budget Safe is aangesloten als intermediair. U kunt contact met ons opnemen via 0344 845 603 of info@budgetsafe.nl

Wij doen samen met u de aanvraag via www.volwassenenfonds.nl. Is uw aanvraag ingediend? Binnen 3 weken hoort u of uw aanvraag is goedgekeurd.

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd kunt u starten met uw inschrijving bij de sportclub, dans- of muziekschool of andere organisatie waar u lessen wilt volgen. Het Volwassenenfonds Sport en Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld rechtstreeks aan de sportclub of de lesgever. 

Meer informatie

- Spelregels  van Volwassenenfonds Sport & Cultuur

- Website van Volwassenfonds 

Group-365-1.png
bottom of page