top of page

Informatie voor verwijzers

Verwijzers zijn meestal hulpverleners, zorginstellingen of familieleden van cliënten. Het contact met de verwijzers is heel belangrijk. Door gezamenlijke inspanning kunnen wij sneller acties ondernemen. Op deze manier kunnen wij eerder rust en stabiliteit in de financiën bereiken.

Bent u als verwijzer op zoek naar een professionele bewindvoerder? Neem dan contact met ons op. We zullen uw vragen beantwoorden. 


 

  •  

  •  

Werknemer met schulden

U kunt als werkgever geconfronteerd worden met financiële problemen van uw personeel. Financiële problemen beïnvloeden het gedrag van de werknemer wat ongetwijfeld effect heeft op diens werkprestatie. Duidelijke signalen zijn vaak het aanvragen van een voorschot op het salaris, concentratieproblemen of een loonbeslag. 

Wat kunt u doen als werkgever?

Het beste kunt u in gesprek gaan met uw werknemer. Het is daarbij belangrijk een vertrouwensband op te bouwen, want vaak komt zoiets niet in één gesprek boven water. Maak financiële problemen bespreekbaar in uw bedrijf. 

 

Wat kunnen wij?

Afhankelijk van hoeveel u zich wilt inzetten, kunnen wij een traject voor uw werknemer opzetten. Dit begint altijd met een gesprek met uw werknemer. Het gesprek is laagdrempelig waarbij geluisterd wordt naar het verhaal achter de persoon waarna we opzoek gaan naar een oplossing. De verdere aanpak hangt af van de complexiteit van de problematiek. Wat hierbij ingezet kan worden in budgetbeheer of bewindvoering.

bottom of page